Bona nit!
Com estem?? Aquí a Taradell demà a partir de les 7 del vespre les carrosses i la gent disfressada sortiran al carrer per gaudir i ballar com mai. Demà a la nit tot s’hi val!!
Segur que ara moltes colles estan acabant els últims detalls de les seves disfresses, o sigui que a treballar!!!
Us deixo amb una bona crema;
Crema de xampinyons amb espàrrecs verds
Ingredients per a 4 persones:
1 ceba
1 porro
70 gr de mantega
850 gr de xampinyons
1 L de brou de verdures
12 puntes d’espàrrecs verds
oli
sal i pebre
Pelar i tallar a juliana la ceba i el porro.
Posar una cassola al foc amb la mantega, quan estigui fosa, posar la ceba i el porro. Deixar fer a foc suau.
Mentrestant, netejar els xampinyons i tallar a làmines.
Afegir els xampinyons a la cassola i deixar coure 5 minuts.
A continuació incorporar el brou i deixar 5 minuts més. Salpebrar.
Passat aquest temps triturar la barreja.
En una altre cassola deixar enrossir les puntes d’espàrrecs verds.
Servir i decorar amb els espàrrecs.
Espero que us agradi!!
Bon cap de setmana. Una abraçada.
Avui toca festa grossa? Volem fotos de les disfresses! 😉
La crema de xampis m’encanta, i acompanyada amb els espàrrecs…mmmm! boníssima!
PEtonets
Sandra
Aquesta crema ha d’estar deliciosa. Ara ve tan de gust un platet de cremes vegetals ben calentones per sopar.
Petons