Bona nit!!
Bé després d’una setmana complicada, entre la pasa de la panxa, el fred, la neu… Torno a ser aquí.
Avui vinc amb una recepta molt fàcil, i ràpida de cada dia.
Halibut amb poma i fruits secs
Ingredients per una persona
1 llom de halibut
brou de verdures
oli
mitja poma
1 nou
2 avellana
Julivert
En un plat apte pel forn, posar un raig d’oli i el llom de halibut a sobre.
Ratllar la meitat d’una poma per sobre, la nou i l’avellana.
Escampar el julivert tallat ben fi.
Mullar el halibut amb el brou i posar el forn a 180 ºC durant 10-12 minuts.
Espero que us agradi.
Bé us deixo per avui a veure si ens recuperem al 100×100.
Hola wapa q tal la panxa? I q tal el fred? Devia nevar per alla no? Una pregunta… Q es halibut? Jeje es q a la farmacia ia una pomada q es diu halibut jeje
jejejejeje ja ho sé!! és la crema que li posavem al pompis a la nena!!! Però no, no és una crema, és un peix! (de casa la sogra)
Una bona pensada posar poma al peix, no se m’havia acudit. Deu estar molt bo, segur que ho tastaré aviat.
Espero que et recuperis al 100×100 ben aviat.
Petons