Amb neu a la cuina

Bona nit!!

Bé després d’una setmana complicada, entre la pasa de la panxa, el fred, la neu… Torno a ser aquí.
Avui vinc amb una recepta molt fàcil, i ràpida de cada dia.

Halibut amb poma i fruits secs

Ingredients per una persona

1 llom de halibut
brou de verdures
oli
mitja poma
1 nou
2 avellana
Julivert

En un plat apte pel forn, posar un raig d’oli i el llom de halibut a sobre.
Ratllar la meitat d’una poma per sobre, la nou i l’avellana.
Escampar el julivert tallat ben fi.
Mullar el halibut amb el brou i posar el forn a 180 ºC durant 10-12 minuts.

Espero que us agradi.

Bé us deixo per avui a veure si ens recuperem al 100×100.

3 thoughts on “Amb neu a la cuina

  1. Hola wapa q tal la panxa? I q tal el fred? Devia nevar per alla no? Una pregunta… Q es halibut? Jeje es q a la farmacia ia una pomada q es diu halibut jeje

  2. Una bona pensada posar poma al peix, no se m’havia acudit. Deu estar molt bo, segur que ho tastaré aviat.
    Espero que et recuperis al 100×100 ben aviat.
    Petons

Deixa una resposta a Carme Cancel·la la resposta