Una sopeta de postres?

Bona nit a tots!

Què tal el dilluns? No sé a vosaltres però a mi sempre em costa començar les setmanes. Un cop el dia ja està mig encaminat la cosa ja canvia però les primeres hores són terribles, costa desenganxar els llençols, perquè dins al llit si està tan bé, que no en marxaria mai més 😛

Avui us deixo amb un postre, una sopeta refrescant i cruixent.

Sopeta de mango amb nous caramel·litzades

Ingredients per a 4 persones

2 mangos
4 cullerades de sucre
el suc d’una llimona

Per les nous caramel·litzades:
2 grapats de nous
2 cullerades de sucre

Pel xarop:
1 tassa d’aigua
1 cullera de sucre
un raig de Cointreau
una beina de vainilla

En una olla deixar fondre el sucre fins aconseguir caramel, seguidament incorporar les nous trencades a trossos petits. Un cop les nous estiguin impregnades de caramel, posar sobre una fulla de silpack i deixar refredar. Un cop fred intentar treure l’accés de caramel i deixar just les nous.

En una altre olleta posar l’aigua, el sucre, el raig de Cointreau i la beina de vainilla tallada per la meitat i deixar al foc mitja fins que tingui consistència de xarop. Treure el tronc de la beina i reservar.

Posar en el bol de la trituradora, els mangos tallats a daus, el sucre i el suc de la llimona. Triturar i reservar.

Per presentar afegir primer la sopa de mango, al mig les nous caramel·litzades i banyar amb el xarop.

Espero que us agradi.

Anuncis

2 thoughts on “Una sopeta de postres?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s