Ja teniu disfressa??

Bona nit!!!

Què tal tot?? aquí casa entre virus i fred estem una mica cansats ja!
Aquesta setmana hi ha feina, entre demà Sant Valentí (nosaltres no ho celebrem, som més de Sant Jordi), que sempre cau algun dolç però res de l’altre món, dimecres és 15 i toquen croquetes, dijous llarder, i al cap de setmana ens hem de preparar pel carnestoltes… feina feina i més feina!!!
Avui us deixo amb una recepta un pèl àcida, que no es fa pesada i que deixa que el menjar passi millor.

Pastís de mousse de poma

3 ous
70 gr de sucre
ratlladura de mitja llimona
70 gr de farina tamisada
17 gr de mantega

400 gr de nata líquida
120 gr de sucre
350 gr de suc de llimona
350 gr d’aigua
12 gr de gelatina en fulls
400 gr de poma verda ratllada

Per fer la massa:

Separar les clares dels rovells.
Batre els rovells amb el sucre i la ratlladura de llimona, fins que quedi esponjós. Incorpora la farina.
Coure la mantega al microones i incorpora a la barrejar anterior.
Muntar les clares a punt de neu suau i afegir-les a la barreja de mica en mica, amb moviments suaus.
Forra un motlle amb mantega i farina i abocar la barreja. Coure al forn 10 minuts a 190 ºC. Retirar del forn i deixar refredar. Un cop fred desmotllar i tornar a guardar dins al mateix motlle.

Per el mousse:

Muntar la nata líquida i reserveu-ho.
Barrejar el suc de llimona i el sucre.
A part, escalfar lleugerament l’aigua i posar la gelatina prèviament remullada en aigua freda. Quan estigui fosa, posar la gelatina escorreguda dins la barreja de la llimona i sucre.
Incorporeu la poma ratllada i remeneu, afegiu-hi la nata i barregeu. Posar la barreja dins el motlle on hi ha la massa, mullat d’aigua les parets.
Deixar-ho quallar a la nevera tota la nit.

Espero que us agradi!

Font del mousse de poma; Xavier Mestres de descobrir Cuina.

Bona nit i una gran abraçada!!

Anuncis

2 thoughts on “Ja teniu disfressa??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s