Tercer flam a corre-cuita

Uff!! Pensava que no arribava… entre el futbol i la feina a la cuina pensava que no podria penjar el tercer flam! Per sort ja sóc aquí i amb rapidesa us deixo la recepta, de gustos forts, però bona!

Flam de porro i gambes “al ajillo”

Ingredients per a quatre persones

1 porro
25 gr de cues de gambes (pelades)
3/4 d’un vas de beixamel
2 ous
25 gr de formatge ratllat
1 cullerada de pa ratllat
10 gr de mantega
2 dents d’all
2 cullerades d’oli
1 la meitat d’un bitxo petit

Sofregir el porro, ben picat en una paella amb mantega, durant 10 minuts. Incorporar la beixamel, els ous batuts i el formatge ratllat, salpebrar i triturar.
Coure les gambes en una paella amb oli durant 2 minuts. Tallar a trossets i incorporar a la preparació anterior.
Repartir la barreja en motlles untats amb mantega i pa ratllat i coure al forn a 180 ºC al bany Maria durant 25 minuts.
Posar les dues cullerades d’oli en una paella i sofregir els alls sense que es cremin, agregar el bitxo tallat petit i coure 2 minuts, retirar del foc.
Per a la presentació, desmotllar el flam i decorar amb l’oli.

Espero que us agradi. Una abraçada.

Recepta inspirada amb una de les Lectures.

Anuncis

2 thoughts on “Tercer flam a corre-cuita

  1. Molt bo també aquest flam, però tinc un dubte, els ous els incorpores a la barreja però dins la paella o ho posses tot amb un bol, ho dic perquè si els posses a la paella no es fan i desprès queda truita………………

    Ja em diràs al que

    Una abraçada conyada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s