Anem pel segon flam…

Hola!!

Un dia més i amb ell un flam més! El d’avui és fàcil, que dic fàcil, facilíssim!! Més comú, sabor distint però alhora tradicional.
És un flam dolç, i amb la unió de dos acompanyaments queda genial, també s’hi podria afegir nata muntada per acompanyar, però a casa la nata… si però no, sabeu??

Bé aquí va la recepta;

Flam de cafè amb toffee

Ingredients per 4 persones

3 cullerades de sucre
1 cullerada d’aigua
1 tassa de nata líquida

1 tassa de cafè
150 ml de llet
185 gr de llet condensada
2 ous

Pel toffee;
En una olla petita escalfar les 3 cullerades de sucre amb una d’aigua, quan comenci a agafar color, incorporar la nata líquida. Coure 5 minuts perquè espesseixi, amb molta cura que no es cremi.
Posar un raig a cada motlle, a gust.

Batre els ous en un bol, incorporar la llet condensada i tornar a batre.
Afegir la llet sense parar de batre.
Barrejar i abocar la barreja en els motlles amb cura perquè hi ha el toffee (si puja una mica, tranquils) i coure 40 minuts al bany Maria a 170 ºC.

Deixar refredar a la nevera, i quan el vulguem consumir, decorar amb xocolatines en forma de cafè… mmmm bo, bo!!

Espero que us agradi, una abraçada!

La recepta del flam la vaig treure d’una recepta d’en Carlos Arguiñano.

Advertisements

4 thoughts on “Anem pel segon flam…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s