Mercat Medieval a Vic

Bona nit a tots/totes!!!

Què tal el dia?? Per aquí Vic és impossible donar una volta amb dos minuts, necessites una hora ben bona per veure alguna cosa. Estem de Mercat Medieval, tota una delícia per la gent que ens agrada el menjar perquè tot són paradetes, en tenim; de formatges, de pa, de salses, d’embotit… i un fi d’oloretes que et porten a gastar i gastar.
Aquesta setmana és una mica rara, per no dir molesta. Avui és festa, però algunes botigues estan obertes, demà toca treballar i les botigues continuen plenes de gent, ufff… una bogeria!!! us ho prometo.
Bé avui us passo una recepta molt fàcil (com sempre) i amb la que pots deixar volar la teva imaginació.

Caneló de salmó, gambes i tonyina.

Ingredients per a 4 persones:

Salmó fumat tallat finament (quatre trossos sencers)
Una bossa d’enciam
1 llauna de tonyina
Un grapat de gambes pelades (de les congelades)
2 ous durs
salsa rosa (maionesa + ketxup)

Netejar i tallar ben petit l’enciam. En un bol barrejar l’enciam, la llauna de tonyina sense oli, les gambes descongelades, passades per la paella i tallades petites, i els ous durs ratllats.
Incorporar la salsa rosa i barrejar novament.
Amb molta cura perquè no es trenqui el salmó, farcir-lo i enrotllar-lo.
I ja està a punt per servir.
Bon profit!!

Per cert aquest diumenge a Taradell hi fan la fira de Santa Llúcia…. us explico alguna cosa del diumenge en una altra entrada 😛

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s