Dissabte de variants…

Hola a tots!!!

Què tal el cap de setmana?? Ja sé que encara ens falta una hora per acabar o sigui que assaborim aquests últims minuts al màxim…
Aquest dissabte, després de passar un matí cap amunt i cap avall, vaig decidir fer un arròs per dinar, em vaig decantar per un brou que havia vist en un arròs de la Carme Ruscalleda incorporant algunes variants… o sigui que al final vaig improvisar una mica, espero que us agradi!!

Arròs melós amb gambes

Ingredients per a quatre persones:

200 gr d’Arròs
12 gambes
1 porro
formatge parmesà (a gust)

Pel brou:
3 tomàquets madurs
3 dents d’alls
10 fulles de julivert
80 ml de xerès sec
oli d’oliva
pebre blanc i sal

Passar per la paella les gambes amb un raig d’oli. Volta i volta, reservar i un cop fredes treure’ls-hi el cap, les potes fins quedar amb la carn de la gamba. Reservar el cap amb les potes i la carn per separat.
Per preparar el brou hem de triturar tots els ingredients (els tomàquets sense pell i llavors) amb el “túrmix”. En una olleta posar les verdures triturades, els caps de gamba i les potes i afegir entre 1000-1200 ml d’aigua. Salpebrar. Coure uns 20 minuts. Colar el brou i reservar calent.
En una cassola, sofregir el porro tallat petit amb un raig d’oli. Un cop ros afegir l’arròs i després d’una volta afegir 800 ml de brou (si en necessitem més en podem afegir). Coure 12 minuts a foc mitja-alt. Passat aquest temps abaixar al foc i deixar coure un 5-8 minuts més.
Quan l’arròs estigui cuit (sense estar pastós) retirar del foc i afegir la carn de les gambes i el parmesà.
I ja estarà llest per servir i menjar!!!

Bon dilluns!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s