Cupcake + plastilina = Un bon dia!!

Hola a tots!! Avui afortunadament ha set un dia llarg però alhora ràpid.

He començat el dia a les set i mitja, per preparar-me per anar a les taules de les eleccions ja que era suplent… per sort m’he escapat 😛
Després entre la pluja hem anat a córrer i un cop a casa he cuinat una estoneta!!!

Avui he fet uns cupcakes que tenia moltes ganes de provar-los. Són cupcakes de taronja amb xarop de cointreau… boníssimes… què he de dir?? a per cert avui he tingut una ajudanta d’altura!!!! Gràcies Maria, vull dir-te des de aquí que m’ho passo molt bé amb tu jejejejeje (quins riures…) us passo la recepta:

Cupcake de taronja amb xarop de Cointreau

Ingredients per la massa:

160 gr de sucre
1 taronja
3 ous
80 gr de mantega
150 gr de farina
1 sobre de llevat

Tallar la taronja i reservar la pell sense la part blanca. Fer suc i reservar.

Amb la batedora elèctrica batre el sucre amb la mantega i afegir els ous un a un sense deixar de batre. Incorporar la farina i el llevat tamisats. A continuació el suc de taronja.

Abocar la barreja en les càpsules i coure 15 minuts a 180 ºC i després 15 minuts més a 150 ºC.

Ingredients pel xarop:

100 gr de sucre
1 beina de vainilla
30 ml de Cointreau (a gust)
150 ml d’aigua

En un cassó posar-hi el sucre, l’aigua, la pell de taronja, la beina i el Cointreau. Deixar reduir a foc moderat, entre 15 minuts aproximadament, fins que tingui la textura d’un xarop.

Untar el cupcake amb aquest xarop.

Ingredients pel frosting:

2 cullerades de xarop
50 ml de llet
300 gr de sucre glass
160 gr de mantega, temperatura ambient
1 cullereta de pell de taronja ratllada.

En primer lloc barrejar el xarop amb la llet.

Amb una batedora elèctrica batre el sucre glass amb la mantega i la pell de taronja a velocitat baixa fins que tinguin una textura sorrenca.

Encara a velocitat baixa incorporar la barreja de la llet.

Un cop els ingredients junts posarem la velocitat alta fins que la crema quedi suau i escumosa.

Cobrir el cupcake i decorar amb xuxes de taronja.

I també m’agradaria ensenyar els artistes que tinc a casa, ja que aquesta tarda el meu home, la meva filla i jo mateixa hem cuinat dolços amb plastilina, jejejeje aquí us deixo la prova a veure què en penseu????

Que passeu bona setmana!!!

Anuncis

5 thoughts on “Cupcake + plastilina = Un bon dia!!

  1. Bon dia cunyada
    Gràcies per inclourem amb la feina dels cupcakes, però que haig de dir jo, si tota la feina important la vares fer tu. I tens raó amb una cosa realment es agradable fer coses amb tu, perquè no se si surtiran bé entre totes dues, però de riure i pesar-ho bé si que ho fem. Per tan espero que fem moltes més receptes juntes. Però sense gaires calories que jo amb le regim telamarienera, entre tast i tast començarè a recoperar quilos i no es bo.
    Les postsres de pastilina molt guais, realment tenim uns grans artistes entre la familia, ì l’Aina serà una bona coinera igual que la seva mare´.

  2. És el pastís fet cupcake no???jo pensava que ahir provariem cosetes i resulta què res….aiaiai, aveure si haure d’agafar fred de peus!!!!!

  3. Guau!! Aquests cupcakes han de tenir un gustet increïble!!!
    He llegit que vols participar a la Recepta del 15, depsrés de veure el nivell ja tenim ganes de veure el torró! Suposo que per altres blocs ja saps com funciona, simplement el 15 (o algun altre dia que et vagi bé) publiques i ens deixes l’enllaç al bloc perquè nosaltres poguem preparar l’índex més fàcilment!
    Gràcies i petons!
    Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s